Johannes Passion

Project ‘Johannes Passion van J.S. Bach’ – D.V 18 maart 2023
Geen passietijd zonder Bach. Voor de Paastijd hoor je behalve de Matthäus-Passion steeds vaker Bachs Johannes-Passion. Hoewel Jezus’ lijdensverhaal hetzelfde is, slaat Bach in de ‘Johannes’ een andere toon aan. In Bachs Johannes-Passion ontmoeten we Jezus als een krachtige persoonlijkheid die een boodschap te vertellen heeft. Als verlosser van de mensheid gaat Hij vastberaden zijn weg.

Programma
Johannes-Passion – BWV 245 van J.S. Bach (1685-1750)

Uitvoerenden
Barokorkest Eik en Linde
Koor COV Laudando aangevuld met projectzangers.

Algehele leiding Patrick van der Linden

Concert Grote Kerk te Middelharnis.

De repetities zijn op woensdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in de Emmaüskerk te Middelharnis (koningin Julianaweg 64, 3241 XC).

Er zijn oefenbestanden beschikbaar voor de deelnemers https://www.koorpartij-oefening.nl/inhoud-12.html.

Kosten
Projectleden betalen: 60 euro voor het gehele traject exclusief de koormuziek/-partituur. Jeugdleden 30 euro.

Nieuwe (project)leden welkom!
Spreekt dit project je aan? Er is nog plaats voor  nieuwe (project)leden, ervaren zangers m/v! Meer informatie en aanmelden ’ bij Bram Grit, tel. 06-23145703.

Belangstelling voor ander project?
Als je niet aan dit project wilt deelnemen, maar je bent wel geïnteresseerd in deelname aan (een project van) COV Laudando, meld je dan als belangstellende op ledenzaken@covlaudando.nl of bel naar Wyanda Buth; 06-45063447 We houden je dan per mail op de hoogte van onze nieuwe projecten of we kunnen een afspraak maken voor nadere kennismaking.