Dirigent

Rinus Verhage is 43 jaar met veel passie dirigent van het koor geweest. In 1979 is hij dirigent van het koor geworden, als opvolger van zijn vroegere leraar Jan van Dijk.  Hij wist het koor tot grote hoogte te brengen, zodat er iedere keer een concert van niveau ten gehore gebracht kon worden. Op dit moment is er een vacature. Klik hier voor de vacaturetekst.

 

Repetitor

Vanaf september 2021 is Jurrien van Kooten de vaste repetitor van Laudando. Hij is geboren in 1978, gehuwd en woont in Stellendam.

Muziek speelt een belangrijke rol in zijn leven. Vanaf zijn zesde speelt hij al piano. Sinds 2011 geeft hij les aan huis. Vanaf de middelbare school is hij  ook geïnteresseerd geraakt in koorzang. Van 2011-2015 heeft hij  koordirectie gedaan bij Bourdon Hogeschool voor muziek. Hij is dirigent van het Gereformeerd Kerkkoor Canticum te Ouddorp. Eerder is hij ook dirigent geweest van het Christelijk Kamerkoor Da Lui Cantiamo en van het Christelijk Stellendams mannenkoor Door Eendracht Verbonden. Naast koordirigent is hij ook koorzanger. Bij Laudando kan hij deze twee zaken mooi combineren in de functie van repetitor. Behalve bij Laudando is hij ook zanger bij het kamerkoor Fiori Musicali. Verder begeleid hij ook zo nu en dan kerkdiensten op orgel en/of piano.