Media

Persbericht september 2016:

Namiddagconcert met Engelstalige hymns

‘Inspirational Psalms’ is de titel van het unieke concert dat COV Laudando geeft op 1 oktober in de Hervormde Kerk van Dirksland. Bijzonder is dat het publiek de gelegenheid krijgt om samen met het koor Engelse hymns te zingen. Bij een aantal hymns zingen de sopranen een prachtige tegenstem. Het concert begint om 16.00 uur en zal rond 17.30 uur afgelopen zijn en is daarom ook geschikt voor jonge kinderen! De kerk is geopend vanaf 15.30 uur. Komt u ook meezingen en luisteren?

De toegangsprijs is beperkt gehouden; toegangskaarten voor volwassenen kosten €5,- en voor kinderen t/m 12 jaar € 2,50. Als speciaal gezinstarief kun je voor € 15,- met 2 volwassenen en 3 kinderen t/m 12 jaar dit concert bijwonen. Vooraf kunt u via de website toegangskaarten bestellen met korting. Op de avond van het concert zijn de kaarten tegen normaal tarief verkrijgbaar bij de ingang van de kerk.

Op het programma staan verschillende Anthems en psalmcomposities van o.a. Purcell, Stanford, Wesley en Walmisley.

Deze middag staat onder de deskundige leiding van dirigent Rinus Verhage. Organist Wim Diepenhorst zal het koor en de samenzang begeleiden en zal de mogelijkheden van het mooie orgel in de kerk ook solo laten horen.

 

Zangers gezocht

Houd je van zingen en zou je graag eens een monumentaal koorwerk mee willen zingen? Dan is dit je kans! COV ‘Laudando’ zal samen met ROV ‘Canto di Lode’ uit Rotterdam het magistrale oratorium “Paulus” van F. Mendelssohn ten gehore brengen op 17 juni 2017 in de Grote Kerk van Maassluis. Nieuwsgierig geworden? Je bent vanaf 5 oktober 2016 van harte welkom om met ons mee te studeren en te kijken of je het leuk vindt. We oefenen wekelijks op woensdagavond in de Emmaüskerk, Koningin Julianaweg 64 te Middelharnis. Wil je meezingen of heb je nog vragen? Geef jezelf op of stel je vragen via secretaris@covlaudando.nl.