Concerten 2018

 

15 december Messiah van Händel in de Grote Kerk van Middelharnis. Projectleden zijn welkom. Vanaf september graag mee repeteren. Bijdrage is € 75,- inclusief partituur

Aan de Messiah gaan naast COV Laudando meewerken:
Orkest: Barokensemble Eik en Linde sopraan: Margreeth Rietveld alt: Merel van Schie tenor: Han Warmelink bas: Sven Weyens Meer info over Messiah van Händel

Uitleg over de Messiah teksten en waar deze in de Bijbel te vinden zijn. 

Inschrijfformulier Messiah 

5 september zal onder leiding van dirigent Rinus Verhage Oratoriumvereniging Laudando met projectleden ‘The Messiah’ van start gaan. Iedereen met enige koorervaring wordt uitgenodigd om mee te doen.

Het projectkoor zal in vijftien repetities ‘The Messiah’ van Händel instuderen en tijdens het concert op 15 december in de Grote Kerk van Middelharnis ten gehore brengen. Het projectkoor zal daarbij begeleid worden door het barokorkest ‘Eik en Linde’. Het is een mooi samenwerkingsproject dat past in op een eiland als Goeree-Overflakkee die zo rijk is aan koren.

Het projectkoor, met als basis de huidige leden van Laudando, zal uit zo’n 70 zangers bestaan. De repetities zijn op woensdagavond van 19.45 – 22.00 in de Emmaüskerk te Middelharnis. Deelname kost € 70,-.